Servicii de traduceri si interpretariat la preturi fara concurenta


incepand de la 20 lei/pag. + TVA pentru limba Engleza *

Realizam traduceri autorizate si legalizate notarial din urmatoarele domenii:

domeniul economic
domeniul financiar-contabil
domeniul medical
domeniul tehnic
domeniul juridic
documente generale
documente oficiale
acte tipizate

Facilitam legalizarea notariala a documentelor traduse.

NOU: Traduceri site-uri web, cele mai mici preturi. Oferim un pachet avantajos pentru traducerea site-ului Dvs. in 12 limbi: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara, rusa, ceha, poloneza, bulgara, turca, greaca, la pret redus

Garantia calitatii
Pentru limbile de circulatie internationala, materialele primite din partea dvs. vor fi traduse de catre traducatori cu cea mai mare experienta in domeniul respectiv. De asemenea, avem colaboratori ingineri, medici ce detin autorizatii de traducatori, putand astfel sa va oferim o cat mai buna calitate a traducerilor de specialitate.

De-asemenea, va punem la dispozitie interpreti cu experienta de peste 10 ani in interpretariat simultan si consecutiv. Contribuim astfel la succesul evenimentului organizat de Dvs. (conferinte, interviuri, intalniri de afaceri, sedinte, semnarea actelor, etc.). La cerere, va punem la dispozitie echipamente de interpretariat (sonorizare, casti, cabine).

* Nota: Pretul de 20 lei / pag + TVA este doar de referinta si este valabil in anumite conditii (tip document, numar de pagini, termen de realizare, etc.). Pentru o evaluare de pret cat mai precisa, va invitam la biroul nostru.

Preturi reduse pentru toate limbile

Astfel, oferim discount-uri considerabile, ce pot ajunge pana la 20 % din preturile de referinta, in functie de cantitate si termenul de predare.

Preturile listate in sectiunea de preturi nu includ TVA si sunt doar de referinta.

Bonus: realizarea grafica (imagini, grafice, diagrame, tabele, etc.) este gratuita. Astfel, documentul tradus va pastra aspectul documentului original.

Colaborare cu asociatiile umanitare

Colaboram cu mai multe asociatii umanitare, realizand prin intermediul acestora la costuri extrem de reduse sau complet gratuit, pe baza de voluntariat si in limita disponibilitatii, traduceri medicale pentru situatii de urgenta, copii bolnavi si familii cu situatie materiala precara dovedita, care necesita sau au efectuat proceduri medicale in strainatate si depind de traducerile actelor medicale (scrisori medicale, analize, rezultate investigatii efectuate, etc).